• Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - Vit Circle
  • YouTube - Vit Circle

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

AGITO FINLAND

Paciuksenkatu 299

00270 Helsinki

FINLAND

040-601 13 00

rekrytering@agito.org

Agitolla voimme auttaa sinua löytämään unelmatyösi.

Sairaanhoitaja, rekisteröidy tästä

Rekisteröidy nimelläsi ja sähköpostiosoitteellasi niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

"At a staffing agency I can decide when I want to work."

Tapaa Eva Pedersen Lundell, yksi Agitioista monista sairaanhoitajista.
Tule meille töihin

Sairaanhoitajana tai lääkärinä voit Agiton kautta toimia jännittävissä tehtävissä kartuttaaksesi kokemustasi ja kehittääksesi osaamistasi.

 

Agitolla voimme auttaa sinua löytämään unelmatyösi riippumatta siitä, mikä erikoisalasi on. Koska toimimme merkittävänä yhteistyökumppanina sairaaloille ja terveyskeskuksille Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa, voimme helposti löytää sinulle sopivan toimeksiannon. Koska työskentelemme tiiviisti ja luottamuksellisesti toimeksiantajien kanssa, voimme räätälöidä juuri sinulle sopivan toimeksiannon.

 

Agiton kautta työnhaku on helppoa ja turvallista. Ilmoitat vain olevasi kiinnostunut, odotat puhelinsoittoa meiltä ja pakkaat laukkusi. Loput voit luottavaisesti jättää meidän huoleksemme. Jaamme mielellämme osaamistamme mm. sosiaalivakuutuksesta, vero- ja työlainsäädännöstä, ja eläkkeistä Pohjoismaissa.

 

Halutessasi voimme auttaa sinua laatimaan sosiaalivakuutushakemuksen (A1-lomake, aiemmin E101), hankkimaan tietoa verokortista ja auktorisoinnista. Tavoitteemme on tehdä aina parhaamme, jotta viihdyt ja tunnet olosi luottavaiseksi koko prosessin ajan.

 

Hae terveydenhuollon tai sairaanhoidon ammattihenkilön laillistamista. Ruotsissa voit tehdä sen tässä olevan linkin kautta. Huomaathan, että on tärkeää hoitaa maksu, koska muuten hakemusmenettely ei käynnisty. https://legitimation.socialstyrelsen.se/sv/utbildad-inom-eu-eller-ees/ansokan

 

Auktorisointi ja lisenssi

Jos haluat työskennellä Norjassa, klikkaa oheista linkkiä. Huomaathan, että on tärkeää hoitaa maksu, koska muuten hakemusmenettely ei käynnisty. https://helsedirektoratet.no/autorisasjon-utdanning-og-godkjenning/autorisasjon-og-lisens

Uusia haasteita?    

Jos olet valmis uusiin haasteisiin, ota rohkeasti yhteyttä Agitoon.