• Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - Vit Circle
  • YouTube - Vit Circle

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

AGITO FINLAND

Paciuksenkatu 299

00270 Helsinki

FINLAND

040-601 13 00

rekrytering@agito.org

Agito söker en sjuksköterska med kundfokus och servicekänsla för ett längre uppdrag.

Vår kund har en vision om att förnya vården på riktigt. De vill skapa smartare, närmare och mer personliga vård- och hälsotjänster med hjälp av digital teknik. Genom flexibla lösningar, unik samverkan och behovsanpassade tjänster möter de morgondagens behov – för friska individer, hälsosamma arbetsplatser och smidiga försäkringslösningar.

 

Arbetsuppgifter: 

Du kommer att vara operativ sjuksköterska i ett callcenter där du hanterar flera olika produkter/tjänster. Du kommer att fungera som ”spindeln i nätet” och bemöta kunder både från privatvård, företagshälsovård och försäkringsvård. Du kommer även att arbeta med rådgivning/bokning och hänvisning inom offentlig vård. Förebyggande arbete kommer också att ske genom rehabiliteringsinsatser och friskvård etc.

 

Kompetenskrav:

God telefonvana och datakunskap, erfarenhet från sjukvårdsrådgivning är meriterande, likaså från försäkringsvård och företagshälsovård.

 

Personliga egenskaper:

Du ska tycka om att arbeta med kunden i fokus och ha känsla för service. Det är en stor fördel om du är flexibel, ansvarskännande, stresstålig, positiv, driven och kan ta egna initiativ. Verksamheten är under uppbyggnad och samtliga rutiner finns inte på plats ännu.

 

Datasystem:   

Olika system bla webdoc, Health-Planner och bokadoktorn. Vissa system under utarbetning vilket i nuläget innebär flera manuella lösningar.

 

Arbetstid:

Kontorstid vardagar, möjlighet till deltid finns.

 

Uppdraget startar i slutet av oktober och räcker 6 månader till att börja med. Rekrytering sker löpande och om du är intresserad av uppdraget är du välkommen att maila din ansökan med cv till malin.ortegren@agito.org

Kontaktperson/Rekryteringsprocess

har du frågor gällande uppdraget är du välkommen att ringa konsultchef Malin Örtegren på 073-981 69 03.