• Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - Vit Circle
  • YouTube - Vit Circle

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

AGITO FINLAND

Paciuksenkatu 299

00270 Helsinki

FINLAND

040-601 13 00

rekrytering@agito.org

Specialist i Barn och ungdomspsykiatri i Örebro

Agito HealthCare är ett auktoriserat rekrytering- och bemanningsföretag som tillhandahåller hälso- och sjukvårdstjänster till offentliga och privata kunder i hela Norden. Vi levererar våra tjänster till landsting, kommuner och privata vårdgivare.

Vi har fått in ett nytt uppdrag i Örebro.

De söker en specialist från och med vecka 31 till och med årsskiftet.

Omfattningen av uppdraget är 50%.
I första hand tjänstgöring tisdag och torsdag, kan även vara onsdag och torsdag.

Placering är på Barn- och ungdomshabiliteringen i Halltorp, Örebro.

 

Verksamhetsbeskrivning:
Habilitering och hjälpmedels verksamheterna ska främja människors utveckling och finna varje människas bästa möjliga funktionsförmåga. Skapa förutsättningar för fysiskt och psykiskt välbefinnande, jämlikhet i livsvillkor samt delaktighet i samhällslivet med funktionsnedsättning


Barn- och ungdomshabiliteringen (BUH) har i uppdrag att ge stöd och insatser utifrån behov till barn och ungdomar med funktionsnedsättningar såsom autismspektrumtillstånd, utvecklingsstörning, rörelsehinder, syn-och hörselskador, samt deras familjer. I Neuropsykiatriska teamet och övriga team i länet samarbetar du med psykologer, kuratorer, logopeder, arbetsterapeuter, specialpedagoger, läkare, teamsekreterare och enhetschef.

Arbetsuppgifter:
En god kliniker med ett intresse för barn och ungdomar. Arbetsuppgifterna kommer att vara sedvanligt läkararbete där diagnostik, behandling och samverkan med vårdgrannar ingår.

Vidare förväntas man bidra till och delta i enhetens utveckling, vara intresserad av undervisning och gärna forskning. God förmåga till kommunikation och samarbete behövs. Stor vikt vid personlig lämplighet.

 

 

Låter uppdraget intressant hör gärna av dig eller om du har andra önskemål på uppdrag!

Finner du detta intressant så hör av dig till våra Emma Billgren på

telefon: 072-5992022 eller mail:  emma.billgren@agito.org