• Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - Vit Circle
  • YouTube - Vit Circle

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

AGITO FINLAND

Paciuksenkatu 299

00270 Helsinki

FINLAND

040-601 13 00

rekrytering@agito.org

Specialist i psykiatri

Agito HealthCare är ett auktoriserat rekrytering- och bemanningsföretag som tillhandahåller hälso- och sjukvårdstjänster till offentliga och privata kunder i hela Norden. Vi levererar våra tjänster till landsting, kommuner och privata vårdgivare.

Öppenvårdsmottagningen Bollnäs har fortfarande ett kvarstående behov i år, v. 42 – 52

 

Uppe i Värmland har behov av specialist i psykiatri till psykiatrisk öppenvård i

Hagfors v. 1 - 13

Torsby v. 1 - 13

 

 

Psykiatrins Akutenhet i Karlskrona v. 45 - 49

Arbetet består i första hand av mottagningsarbete på psykakuten, rondning av PIVA och konsulter på sjukhuset i samma område. Rondning på akutenhetens heldygnsvård och tjänstgöring på beroendeenheten kan förekomma då ordinarie överläkare inte är i tjänst. Beredskap kan eventuellt förekomma vid intresse.

 

Psykiatrin Örnsköldsvik v. 1-26

Arbetsuppgifter:

Enskilt eller tillsammans med personal av annan profession bedöma/utreda/behandla allmänpsykiatriska patienter. Tjänstgöring omfattar avdelningsarbete dagtid 08-17, eller arbete på mottagningen dagtid 08-17. För den läkare som arbetar på mottagningen innefattar arbetet någon eller några dagbakjourer/vecka, konsultationer mot somatiska enheter, handledning av AT samt samarbete med vårdgrannar.

 

Psykosmottagningen Gävle v. 1-9

Arbetsuppgifter:

Mottagningen erbjuder insatser på specialistnivå med fokus på patienter med psykossjukdomar och schizofreni.

Läkare arbetar med ”öppen tidbok” och förväntas ha minst 5 besök per dag. Handledning av mindre erfarna kollegor ingår som en naturlig del av arbetet.

I samma hus som mottagningen finns vår heldygnsvård och jourmottagningen ligger i anslutning till mottagningarna och slutenvården. Du ingår i schemat för dagbakjourer och nattbakjourer kan eventuellt erbjudas utifrån önskemål. Med anledning av detta förutsätts kompetens inom tvångsvårdslagstiftning. Arbetstider 8-17, Uppdraget gäller för ca 75 % tjänstgöring där uppdraget kan läggas upp i dialog med verksamheten.

 

För mer information om detta uppdrag alt. andra uppdrag inom radiologi, vänligen ta kontakt med Therese Isaksson på 0725992060 eller på mail: therese.isaksson@agito.org