• Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - Vit Circle
  • YouTube - Vit Circle

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

AGITO FINLAND

Paciuksenkatu 299

00270 Helsinki

FINLAND

040-601 13 00

rekrytering@agito.org

Specialist inom radiologi

Agito HealthCare är ett auktoriserat rekrytering- och bemanningsföretag som tillhandahåller hälso- och sjukvårdstjänster till offentliga och privata kunder i hela Norden. Vi levererar våra tjänster till landsting, kommuner och privata vårdgivare.
 

Radiologer med kompetens inom mammografi sökes snarast till SU Sahlgrenska!  Behovet vecka 1-35 2018 På mammografi Sahlgrenska utförs kliniska mammografier, screeningverksamhet, ultraljudsundersökningar,

finnålspunktioner, CORE-biopsier, ultraljud och vakuumpunktioner, Magnetresonans (MR) i kombination med biopsier och andra provtagningar på patienter som kommer på remiss av mestadels remittenter inom regionen. Patientnära arbete med rådgivning och patientinformation ingår i uppdraget. De fall som kräver ytterligare diagnostik eller vidare behandling tas upp på regelbundna bröstkonferenser, multidisciplinära konferenser (MDK) under veckan.

 

Radiologer från Sahlgrenska och Unilabs, bröstkirurger, cytologer, patologer samt onkologer deltar på dessa MDK för att diskutera vidare handläggning av patienten.

För mer information om detta uppdrag alt. andra uppdrag inom radiologi, vänligen ta kontakt med Dan Persson på 0707661738 eller på mail: dan.persson@agito.org