• Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - Vit Circle
  • YouTube - Vit Circle

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

AGITO FINLAND

Paciuksenkatu 299

00270 Helsinki

FINLAND

040-601 13 00

rekrytering@agito.org

Undersköterska sökes till Strängnäs

Agito HealthCare söker undersköterska/personlig assistent för ett vikariat hos en brukare i Strängnäs kommun. Brukaren har en sjukdom som tar sig uttryck i kramper, anafylaktiska chocker, lågt blod tryck och annat som gör att hon kan bli mycket trött och begränsad i vad hon orkar och kan göra. Brukaren behöver därför ha personal dygnet runt i sin vardag och mycket hjälp men hem och hushålls sysslor. Vi utbildar dig i specialkunskaper som behövs för uppdraget. Samt uppdaterar din HLR om den är inaktuell.

Det är ett trevligt, utmanande och spännande uppdrag för dig som är undersköterska/ assistent där du kommer hjälpa brukaren med allt från vardagssysslor till att komma ut på fritidsaktiviteter. Det är ett givande arbete och du har en engagerad arbetsgivare som är mån om sin personal.

Vi har idag en sammansvetsad och stabil personalgrupp hos brukaren. 

Kvalifikationer
Undersköterska eller personlig assistent. Körkort är ett krav. Du skall vara flexibel och kunna hoppa in utöver dina fasta pass. I gengäld ger vi dig flexibilitet tillbaka och ett uppdrag där du har stor frihet. Det finns både hundar och katter i hushållet och brukaren är rökare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet då man jobbar sida vid sida med brukaren och hennes familj.   

 

Anställningsform
Vikariat på 100%

 

Arbetstid/Tillträde

Måndag-fredag 15-22 från 30/1 2017 och nio månader framåt med möjlighet till förlängning.

Ersättning
Förmånlig timlön.

 

Kontaktperson/Rekryteringsprocess

Maila din ansökan till malin.ortegren@agito.org , har du frågor gällande uppdraget är du välkommen att ringa konsultchef Malin Örtegren på 073-981 69 03.